Fris en luchtig design, ook op het bord
Brasserie tussen sobere functionaliteit en stijlvolle originaliteit
Perfect gekruide schotels en zonder uitzondering verse producten lagen mij altijd na aan het hart.
Een fris en luchtig design dat we ook in de spijskaart terugvinden. Hier wordt men vergast op een lichte keuken met knapperig-verse “producten van de markt”, altijd weer verrijkt met spontane culinaire ontdekkingen.
De naar keuze klassiek of seizoensgebonden gerechten, deels met mondaine nuances, getuigen van de hoogwaardige productkwaliteit en het uitmuntende vakmanschap. Ricarda Grommes serveert veel klassiekers in haar brasserie, maar altijd met een eigen toets. Ook de moderne gastronomie vindt hier haar weg naar het bord, met creaties die sterk de nadruk leggen op de passie van het koken.
Het resultaat zijn verfijnde, lichte lekkernijen die men naargelang van de actualiteit onder andere van de leien aan de muren kan aflezen.
De maag van een ontwikkelde mens heeft de beste eigenschappen van een nobel hart: gevoeligheid en dankbaarheid.