Restaurant

MENU

Creatieve balans tussen regionaal en internationaal

Verfijnde “cuisine du terroir” in edel design prikkelt de zintuigen

Mijn passie voor het koken wordt altijd gestuurd door de harmonie tussen de creativiteit in de keuken en het gevoel van welbehagen aan de tafel.

C/O RICARDA GROMMES

“Quadras” ziet zichzelf als een veeleisend fijnproeversrestaurant met een designgericht interieur. Het restaurant biedt plaats aan twintig gasten, die er dineren in een sfeer van lichte kleuren en edele metalen. In een zowel innemende als ontspannen sfeer geniet men van een lichte, eigentijdse keuken met hoogwaardige grondstoffen en wisselende creaties.

Een oerdegelijk interieur waarin de hier beoefende gastronomische verfijning zorgt voor een boeiend contrast tussen klassieke gastronomie en nieuwe creaties. Een breed scala, gaande van zorgvuldig geselecteerde streekproducten tot de beste internationale producten, verpakt in fascinerende ideeën. Streven naar edele gerechten en geen overvolle kaart, dat is de basisidee van Ricarda Grommes, die het koken en eten als een emotionele intuïtie ziet, geïnspireerd door zintuigen en verlangens.

Het fundament is een uitermate verfijnde “cuisine du terroir”, nu eens met een Franse toets, dan weer met een mediterrane echo. Alles ingebed in een even uitnodigende als ontspannen sfeer voor een lichte, eigentijdse keuken met hoogwaardige grondstoffen en wisselende creaties.

Net als bij alle kunsten is ook in de keuken eenvoud het bewijs van de perfectie.

JEAN BRILLAT SAVARIN (1755-1826) , Frans auteur, o. a. „La Physiologie du Goût“
adminRestaurant